Wednesday, December 23, 2009

Terpaksa

Hajat hendak berubat 5 kali terbantut jadi hari ini terpaksa balik ke Pahang walaupun belum sempat untuk berjumpa dengan sahabat yang duduk di Melaka ni.. Kehadiran ke Melaka yang semata-mata ingin berubat penyakit batu karang di Kampung Gangsa ini terbantut sekali lagi kerana Tok Moh Jamil telah dimasukkan ke hospital buat kali kedua akibat kesihatan yang tidak mengizinkan. Semalam semasa berubat dengan Tok Moh tersebut beliau menyatakan masih lagi demam namun digagahkan jua sebab sudah bercuti selama 4 hari akibat masuk wad. Namun apakan daya pagi ini aku ke rumahnya dan telah diberitahu bahawa Tok Moh masuk semula ke hospital petang semalam.

Kehebatan Allah mengatasi segalanya di atas muka bumi ini. Jangan ingat Tok Moh tidak boleh sakit sedangkan mereka semua juga adalah makhluk Allah. Alhamdulillah dapat juga sekali berubat dengannya dan berhajat akan datang lagi ke Melaka sebelum tarikh temujanji dengan doktor pakar di Hospital Tengku Ampuan Afzan bulan Januari nanti.

Salam untuk semua............


1 comment:

  1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK->KLIK DISINI 4d 5d 6d

    ReplyDelete